Marissa DuBois in Slow Motion Full Fashion Week 2023, Fashion Channel Vlog,

Tuesday, August 9, 2011

Sony lager i London Stor blis opsluger

Sony har advaret leverancer af cd'er og dvd'er vil blive påvirket, når uromagere satte ild til et centralt lager i Enfield, nord London.

De tre-etagers, 20.000 kvadratmeter site er Sonys kun sådanne depot til cd'er og dvd'er i Storbritannien.
"Der vil sandsynligvis være en vis indvirkning på leverancer," sagde en Sony talskvinde.
Hun tilføjede, at omfanget af branden ikke kunne vurderes, fordi det stadig brændte, og det var ikke muligt at komme ind i bygningen.
:: Intercontinental Hotels Group siger sit overskud er steget med 23% på bagsiden af ​​stærke bookinger i USA og Kina,
Kæden sagde også indtægten pr tilgængeligt værelse (RevPAR - en nøgleindustri foranstaltning) voksede 6,7% i løbet af første halvdel af året.
"Mens vi fortsætter med at overvåge de usikre økonomiske udsigter, vi ser fremad med tillid til de nuværende gunstige hotellet handelsmiljø," siger ny adm. direktør Richard Solomons.
:: Bageri chain Greggs har optaget de seneste forretningsbetingelser har været "mere udfordrende end forventet".
Dens resultat før skat for første halvår faldt til £ 17.3m fra £ 18,6 mio i samme periode for et år siden.


Øjenvidner beskrev, hvordan de så en bande på omkring 20 røvere forlader lageret med elektriske varer før branden tog fat.
En LFB talsmand sagde: "Vi blev kaldt lige før midnat til et lager i Solar Way, Enfield.
"Otte brandbiler er til stede, og omkring 40 brandfolk har kæmpet branden.
"De gør stadig fremskridt og vil forblive på scenen i morgen.
"Der var en hel del sort røg, og bygningen er delvist kollapset ind i sig selv."
Omkring 200 mennesker bor på et hotel ved siden af ​​døren til distributionscenter blev evakueret, da ilden tog fat.
Paul Lewis, en journalist for The Guardian, fortalte BBC, at store faner af røg kunne ses fra den 70-meter bygning, som var delvist brudt sammen.
"Dette er endnu et bevis på de optøjer breder sig i alle retninger virkelig," sagde han.
Et øjenvidne, navngivet som "Tommy", også fortalte BBC, hvordan han så et antal røvere forlader lageret med elektriske varer, før ilden tog fat.
Han sagde, at han slog af de skyldige som de flygtede fra stedet.
Scotland Yard bekræftede officerer har arbejdet sammen med kolleger fra LFB på scenen af ​​branden.

Social Media Ledere Facebook og Twitter er?


Svaret er mere nuanceret end dette spørgsmål gør det til at lyde. Det er svært at sige noget sikkert om begivenheder i et andet land et ocean væk, men det ser ud, hvad der sker i England lige nu er en kombination af oprigtig frustration og ud-og-ud hooliganisme.

Til at begynde med, er spændingen er bygningen i det nordlige London, hvor politiet og de sorte samfund har været på kant i årtier. Politiet har forsøgt at slå ned på pistol kriminalitet, men den ulejlighed går så langt tilbage som til 80erne, da Broadwater Farm optøjerne brød ud som reaktion på et dødsfald i den sorte befolkning stammer fra en politi hændelse.

Tre dages optøjer er overraskende, især når det kaos har rødder i en fredelig protest. Men ikke alle uromagerne udtrykker indignation. Med udbredt plyndring af virksomheder en betydelig afstand fra epicentret af den oprindelige opstand, ved du at der er opportunister på arbejde. Det er mennesker uden forbindelse til eller bekymring for, hvad der skete, da politiet skød og dræbte Mark Duggan, de er simpelthen hætter søger at skabe problemer for sjov og måske stjæle nogle sko, mens de er på det.

De seneste rapporter også sige, at oprørerne har organiseret via Twitter, og ved hjælp af deres Blackberry-enheder. Disse sociale teknologier synes at være den nyeste måde at hjælpe rode op i problemer, og desværre, børnene ved hjælp af denne teknologi synes at have en bedre forståelse af hvordan det virker, end de voksne, der formodes at være politiarbejde dem. Imidlertid har sociale medier også vist sig at være en effektiv måde at spore ned uromagere og bringe dem for retten, som ses efter dette års hockey optøjer i Vancouver.

Med hensyn til urolighederne selv, kan der være et punkt, der skal foretages om de foranstaltninger af politiet, men når volden som denne bryder ud, at dialogen bliver anstrengt. Den bedste tænkelige scenarie er, at regeringen lægger tid og energi i fastsættelse af situationen og forholdet mellem politiet og de sorte samfund i Tottenham og omkring London, men du kan ikke hjælpe ønske der var en mere positiv proces til dette mål.

Med hensyn til optagelserne af Mark Duggan, er der stadig en masse information tilbage til overfladen. For nu ser det ud som om manden bar et ulovligt skydevåben, men ikke aflade det. Med andre ord var politiet sandsynligvis forkert at bruge dødbringende magt, selv om de havde rettet en farlig person.

Facebook, Twitter og andre sociale medier har inspireret protester i Bahrain, Egypten, Libyen, Iran, Algeriet, Marokko, Yemen, Jordan og endda fjerne Kina.
Sociale medier er udløsningen bevægelser for fred, demokrati og frihed i en region af verden, der hovedsagelig virkede som om det var tilfreds med at leve uden dem.
Sociale medier er ved at ændre Mellemøsten - måske det vil have en tilsvarende positiv effekt på politik i Vesten - at fremme et mere levende demokrati, der omfatter deltagelse af en yngre generation - en, der i øjeblikket ikke stemmer nok til at opretholde et sandt demokrati.

I sidste ende, er vold og død beklageligt, at vi alle håb om fred og retfærdighed. Uanset det endelige resultat af 2011 optøjer i London, øjeblikke som disse efterlade alle, frustreret og trist. Her er til en hurtig genoprettelse af fred på gaderne i London.

London optøjer fordeling af mandag aften vold

Optøjer og plyndringer spredt på tværs af og uden for London natten som hætteklædte unge satte ild til biler og bygninger, smadrede butiksruder og kastede flasker og sten mod politiet i en tredje nat med vold i Storbritanniens værste uroligheder i årtier.

Premierminister David Cameron afbrudt sin ferie for at flyve hjem for at bekæmpe den vold, der syntes at være ledet af bander af unge mennesker, der koordinerede deres angreb via mobiltelefoner, og bredte sig til byerne Birmingham, Liverpool og Bristol sent i aftes.

Mange af de røvere kom fra områder med høj arbejdsløshed, der også lider af nedskæringer i sociale ydelser og sagde, at de følte sig fremmedgjort fra samfundet. Politi og politikere sagde, at de var simpelthen forbrydere.

"Det har været at opbygge i årevis. Alt det brug for, var en gnist," sagde den unge mand i en baseball cap omgivet af andre unge i Hackney i det østlige London. "Vi er ikke fik ingen job, ingen penge.... Vi hørte, at andre mennesker var at få tingene gratis, så hvorfor ikke os?"

Volden brød ud sent lørdag i Londons nordlige Tottenham-distrikt, da en fredelig protest over politiets nedskydning af en mistænkt to dage tidligere blev fulgt af udbrud af plyndringer og ildspåsættelse.

Croydon, syd London
En streng af biler og bygninger blev sat i brand af ungdomsbander. En 26-årig mand blev såret i en skydning, mens Reeves, en familie møbelbranchen, der har stået i området i mere end 100 år, blev renset efter en massiv blis. En kvinde blev filmet hoppe fra en bygning, som var blevet sat i brand af uromagere
Ealing, vest London
Lokale rapporterede lignende scener med vold med grupper af unge samler sig i Haven Green park modsatte Ealing Broadway Tube, kaste sten på lokale butikker, der starter brande på gaden og torching biler.
Fulham, West London
Unge kastede en cykel efter en bus til at blokere en vej, mens de plyndrede Curry er, den elektriske butikken. Helikoptere cirklede i området hele natten.
Hammersmith, vest London
Yderligere rapporter om plyndringer. Handlende i Shepherds Bush barrikaderede deres virksomheder til at forsøge at holde ballademagere.
Clapham, syd London
Op til 1000 røvere bytte om butikker forårsager omfattende forstyrrelser. Unge angreb et Debenhams butik og en række butikker i Lavender Hill, mens nogle brød ind i en fancy kjole butik i nærheden af ​​Clapham Junction stjæle masker for at skjule deres identitet. Røvere blev hørt råbte "Jeg har smykker, hvad har du fået?" Scotland Yard sagde pansrede politi biler blev brugt i Lavender Hill for at skubbe mere end 150 mennesker i området.
Bethnal Green, øst London
Mere end 100 mennesker plyndret en Tesco lokaler og to officerer blev såret. Politiet sagde, at der også var blevet plyndringer i Stratford High Street, Newham.
Lewisham, syd London
The Metropolitan Police sagde roaming grupper af unge var også involveret i uorden i en række steder i området.
Woolwich, syd London
En stor bande samledes uden for Stone Lane Retail Park gren af ​​PC World aftes, forsøger at tvinge åbne døre. Inden for få minutter for at få adgang, stort fladskærms-tv og andre elektroniske varer, der blev kørt ud.
Camden og Chalk Farm, nord London
En række officerer blev også kaldt til Camden i det nordlige London til at håndtere ballademagere. Uromagere smadrede vinduerne i en cykelforretning.
Enfield, nord London
Omkring 40 brandmænd taget fat på en stor blis, rapporterede at have været startet af røvere, på et Sony lager i Solar Way.
Liverpool
Volden blussede i Liverpool natten i op til fem timer, da hundredvis af oprørere marauded gennem gaderne syd for byens centrum. Biler og dunke på hjul blev sat ild på et spor af ødelæggelse, som strakte sig fra byens centrum til Toxteth, Dingle og Wavertree. De første rapporter om uroligheder kom ind på 22:00 og rolig ikke blev restaureret indtil omkring 3:00.
Birmingham
West Midlands Police sagde omkring 100 anholdelser blev foretaget efter uromagerne hærget hele Birmingham centrum og nogle omkringliggende områder. Hundredvis af unge samledes i byens største detail-område tæt på Bullring indkøbscenter, der lukkede dørene tidligt i forventning om vold, mens der var rapporter om, at en politistation i Handsworth blev sat i brand.
Bristol
Mere end 150 unge uromagere også forårsagede forstyrrelser i de områder af St. Pauls og Stokes Croft i Bristol, hvor politiet opfordrede medlemmer af offentligheden til at holde sig væk fra byens centrum.

Hundredvis anholdt som London optøjer spredt

Den vold og ildspåsættelse, der har raslede nordlige London siden weekenden er nu flyttet på tværs af alle dele af hovedstaden og breder sig på en mindre skala til andre britiske byer, første gang den seneste uro er blusset uden den britiske hovedstad.

Den bølge af uroligheder nu ind i sin tredje dag blev udløst af nedskydningen død 29-årige Mark Duggan i Tottenhams del af det nordlige London på torsdag. Vrede demonstranter demonstrerede mod fatale fotografering i det multietniske kvarter på lørdag, og marcherer hurtigt degenererede i kaos.

Efter breder sig over hele London mandag, snart vold antændt i den britiske byer i Birmingham, Bristol og Liverpool.

Som bygninger, køretøjer og skrald lossepladser er ved at blive sat i brand, har mange dele af London ned i kaos - en foruroligende syn mindre end et år før OL i 2012 overtager hovedstaden.

Storbritanniens premierminister, David Cameron har skåret sin sommerferie i Italien kort for at lede et møde i regeringens Emergency Committee tidligt tirsdag.

Londons ambulancetjeneste sagde, at det havde behandlet 16 patienter, hvoraf 15 var indlagt. Politiet siger, at 334 mennesker var blevet anholdt og 69 personer anklaget for forbrydelser, og en 26-årig mand er i en alvorlig tilstand på hospitalet efter at være blevet skudt i Croydon mandag.

Volden startede lørdag aften i Tottenham i det nordlige London efter protester over den fatale nedskydning af en 29-årig sort mand, Mark Duggan, af politiet.

Tottenham er et fattigt område med en etnisk forskelligartet befolkning, en stor sort samfund og en historie om uro. Nogle beboere harmes over politiets adfærd, herunder brug af stop og søge beføjelser, som de siger er primært rettet mod sorte unge.

I Peckham, sprang flammer op i luften fra en brændt bygning, mens murbrokker blev strøet på tværs af gaden. Folk gik ind og ud af butikker plyndringer.

Dusinvis af uropoliti blev indsat på gaden i Hackney, efter politiets biler blev beskadiget, busser angrebet og butikker plyndret.

I Enfield, var brandmænd at bekæmpe en blis på et Sony lager på tirsdag.

I Notting Hill i vest London, tvunget rampagers deres vej ind i en eksklusiv restaurant, The Ledbury, før stjæle Diners 'telefoner, tallerkener fra borde og forsøger at tage af kassen.

Men i en tegn på, at uroen havde bredt sig uden for hovedstaden, smadrede angribere butikker og plyndret ejendom i det centrale England by Birmingham.

West Midlands Police bekræftede de havde lavet 87 anholdelser da unge gik amok i Birmingham centrum natten, smadrede butiksvinduer og plyndringer merchandise. Den kraft, sagde også, at en politistation var i brand.

Liverpool oplyser politiet et lille antal biler blev sat i brand og rapporteret nogle hærværk. De sagde, at officerer skulle svare på en række isolerede udbrud af uro, "herunder køretøjer sat i brand og bygninger angrebet i byens sydlige kvarterer.

Politiet rapporterede "copy-cat vold" i Bristol i det sydvestlige og opfordrede folk til at undgå byens centrum efter 150 demonstranter gik på krigsstien i "flygtige scener''.

Al Jazeera korrespondent Barnaby Philips, rapportering fra Tottenham, sagde, at der var angst og forfærdelse over, hvad der var sket i weekenden.

Folk indser, at job, ejendom og investeringer er blevet ødelagt i mange år fremover, og de er meget fortvivlede over det. Heldigvis Tottenham er rolig allerede nu. "

I mellemtiden, premierministerens kontor sagde Cameron, der har stået over for mediernes kritik for at være væk på ferie under optøjerne, ville forkortet sin rejse og vende tilbage til London for at lede en krise møde om urolighederne.

"Den vold vi har set, plyndringer vi har set, thuggery vi har set, det er ren og skær kriminalitet ... disse mennesker vil blive stillet for retten, vil de blive gjort til at tage konsekvenserne af deres handlinger," sagde Theresa maj, indenrigsministeren, der også har forkortet sin ferie på grund af urolighederne.

"Det var unødvendigt, opportunistiske tyveri og vold, intet mere, intet mindre. Det er helt uacceptabelt," siger Nick Clegg, Storbritanniens vicepremierminister, under et besøg i Tottenham.

Scotland Yard Commander Christine Jones sagde mandag aften arrangementer var "simpelthen utilgivelige". Mindst 35 politifolk blev såret i urolighederne i weekenden. En 11-årig dreng var blandt de anholdte.

Tim Godwin, den fungerende Metropolitan Police kommissær, tidligere opfordret forældre til at "starte kontakte deres børn" for at finde ud af hvor de var før smækkende "tilskuere at komme i vejen for politiets operationer."

Voldelige konfrontationer har fundet sted mellem politi og uromagere. Al Jazeera er Charlie Angela rapporter fra Hackney.

Da politiet kæmpede for at indeholde den stadig stigende uorden, de havde bestilt London fodboldklubberne til at aflyse kampe.

The London politi er blevet kritiseret for sin håndtering af den seneste store protester mod de stramninger, og dens chef og toppen terrorbekæmpelse officer nylig afslutte i løbet af afsløringer i News Corp telefon-hacking skandale.

Mens Storbritanniens politikere var hurtige til at skyde skylden småkriminelle for volden, kvarteret beboere sagde vrede ved høj arbejdsløshed og nedskæringer i de offentlige serviceydelser, kombineret med vrede af politiet, havde spillet en væsentlig rolle.

"Tottenham er et fattigt område. Arbejdsløsheden er meget, meget højt ... de er frustrerede," Uzodinma Wigwe, 49, som blev afskediget fra sit job som rengøringsassistent for nylig, sagde.

Optøjerne kommer på et tidspunkt at uddybe dysterhed i Storbritannien, da smerterne fra den økonomiske stagnation forværres af dybe offentlige besparelser og skattestigninger formål at fjerne et budget underskud, der toppede med mere end 10 procent af BNP.

Meget få detaljer om Duggan død på torsdag er blevet frigivet. Politiet sagde i første omgang en officer var kortvarigt indlagt efter skyderiet og medier rapporter sagde en kugle havde fundet fast i officer radio.

Selv om en pistol blev genfundet fra scenen, The Guardian rapporterede, at kuglen i radioen var politi-problem, kaster tvivl om spekulationer om, at Duggan havde affyret mod en officer.

Storbritanniens politi vagthund er ved at undersøge hændelsen og har ikke kommenteret rapporten.

Monday, August 8, 2011

Tiger Woods mister $ 10m sponsor Tag Heuer giver ham albuen

Luksus urmager Tag Heuer har afsluttet sin sponsoraftale med Tiger Woods efter golfspiller kontrakt løb ud i sidste måned.


"Golf World" Webredaktionen Ron Sirak tweeted bekræftelse fredag ​​aften-"Tiger agent bekræfter Woods 'Tag Heuer forhold er udløbet."


Tag Heuer, det schweiziske selskab ejet af LVMH Moet Hennessy Loius Vuitton SA (MC) underskrevet Woods i 2002. Uret making huset begyndte at begrænse deres brug af Woods 'image i reklamer, efter i november 2009 bilulykke, som resulterede i golfspiller indrømmelse af utroskab.


Den 16-tiden World Golf Championship vinderen har ikke vundet en turnering siden Australian Masters i 2009, en uge før ulykken. Woods har mistet virksomheders sponsoraftaler med Gillette, Gatorade, Accenture, AT & T, og Golf Digest inden for de sidste 19 måneder.


Forbes Magazine for nylig spekuleret på, at Woods 'formue kunne løbe ud, men kommercielle kontrakter forbliver mellem golfspiller og Electronic Arts Inc. (ERTS), Nike Inc. (NKE), Upper Deck, Berkshire Hathaways NetJets Inc., og TLC Vision Corp


Woods annoncerede 20 juli, at han var fyring hans caddie på 12 år, Steve Williams. En uge senere via Twitter, Woods erklærede, at lang tid ven Bryon Bell ville caddie for ham i løbet af World Golf Championships Bridgestone Invitational.


Woods blev opført 28. I Den Europæiske Unions World Golf Ranking når den kommer ind i WGC-Bridgestone Invitational. Under Invitational, sluttede han 37., 18 skud bag vinderen Adam Scott, der nu bruger Woods 'tidligere caddie Williams.


Kontrakten menes at være mere værd end $ 10m og det schweiziske selskab, er den sjette store sponsorer til at droppe Woods efter afsløringerne om hans personlige liv for to år siden.
Den schweiziske urmager suspenderede brug af Woods 'image i USA efter detaljerne i hans udenomsægteskabelig anliggender kom for dagens lys efter en 2009 nedbrud uden for hans Orlando, Florida hjem.
Woods blev beskyldt for at snyde på sin kone, Elin Nordegren med så mange som 14 kvinder, herunder høj klasse ledsagelse og Las Vegas cocktail servere.
Han var også forbundet til flere porno stjerner, som påstod at de havde forhold der varer flere år med golfspiller, der har altid roste sig selv på sin rene snit, familie billede.


Skråplan: Woods, afbilledet i dag, allerede har tabt Gillette, Gatorade, Accenture, AT & T og Golf
Efter at have set hjælp på et rehabiliteringscenter efter en offentlig undskyldning til sin familie og venner sponsorer, herunder Gillette, Gatorade, Accenture, AT & T og Golf Digest øde verdens mest berømte sportsmand.
Serien af ​​påstande blev rapporteret at have kostet Woods mere end $ 25m i sponsoraftaler.
Andre større sponsorer, herunder Nike og EA Sports, stod ved sportsmand, der endte med at betale sin kone næsten $ 100m i en skilsmisse forlig.


Golf hjemmesider rapporterede også, at Woods har haft sit sponsorat ned i løn fra Nike for ikke at vinde nogen større turnering i de sidste to år.
Woods er stadig skønnes at være værd omkring $ 500 millioner, men da hans private liv var blotlagt har han ikke vundet en eneste turnering og har kæmpet for at finde sin bedste form.
Han gjorde sit comeback i denne uge fra en tre-måneders skade lay-off på grund af knæ og Achilles banker på WGC-Bridgestone Invitational i Akron, Ohio.
Men det gik ikke så godt, med Woods efterbehandling borte tempoet i bundet 37.

Lagrene Suffer Skarpeste Drop Siden 2008

Aktiemarkedet spændes mandag under vægten af ​​en krise i Europa og faren for recession i hjemmet. Afhaspning fra en nedjustering af amerikansk gæld, Dow Jones Industrials kastet 634 point.

Det var den værste dag for markedet siden den finansielle krise i efteråret 2008 og udvidet Wall Street pludselige, kraftige fald. Lagrene har mistet 15 procent af deres værdi på bare to og en halv uge.

Mandag var den første børsdag, da Standard and Poors nedgraderet De Forenede Stater "risiko-fri kreditvurdering, og den sælgende startede ved åbningen klokken. Dow faldt 250 point på få minutter. For resten af ​​dagen, så investorer til sikrere steder for deres penge. Med få købere til venstre for bestande, kunne markedet kun afdrift lavere.

Dow sluttede dagen ned 5,5 procent. Pointen Faldet var den værste siden 1 december 2008, og den sjette-stejleste nogensinde. Den gennemsnitlige sluttede på 10,809.85, sin første tæt under 11.000 siden november.

I en bid af ironi, efter at S & P downgrade, besluttede investorer amerikanske gæld var en af ​​de sikreste steder at være. De har også søgt tilflugt i guld, som fastlægger en rekord pris.

"S & P downgrade af amerikanske statsgæld er den mindste af vores problemer," siger økonom Scott Brown på Raymond James & Associates. "Jo større bekymring er afsnit, økonomisk vækst og truslen om en ny recession."

Så ivrig er mange investorer, at de hældte penge i statsobligationer, gælden regeringen sælger til at finansiere sine operationer. Selvom kreditvurderingsbureau Standard & Poors sænkede USA gæld et hak fra Sterling AAA rating på fredag, at dømme dem en lidt højere risiko end før, mange stadig anser statskasser at være sikrere end næsten alle andre investeringer.

Typisk vil en nedgradering få investorer til at sælge, men den finansielle uro i Europa og politiske hårdknuder i Washington tilsidesatte bekymring for nedjustering. "Dette er investorer, der løber fra risiko, uanset hvor de ser det," siger David Kelly, chef markedet strateg hos JPMorgan Funds. "Den største risiko, vi står overfor her er recession."

Bestanden sell-off speedet op, selvom præsident Obama forsøgte at berolige markederne, fortalte journalister, at "vores problemer er særdeles løses, og vi ved, hvad vi skal gøre for at løse dem." Men der er skarp uenighed om hvordan man kan løse dem, som det fremgår af indædt partipolitisk kamp om at hæve den føderale regerings låneramme, som blev kun løses gennem en sidste-øjebliks kompromis.

I kølvandet på den finansielle kollaps mere end to år siden, tog regeringen forskellige skridt til at puste nyt liv i økonomien, hælde penge i det finansielle system og vedtagelse af stimulus udgifter. Nogle økonomer siger, at de tænker mere stimulus udgifter er behov for nu at holde økonomien fra at bremse yderligere, men det forekommer usandsynligt i betragtning af at mange republikanere siger, at landet kan dårligt råd til at føje til gabende budgetunderskuddet med flere udgifter.

Det var ikke kun aktiemarkedet, der blev raslede. Et par obskure, men vigtige dele af kreditmarkedet viste også tegn på en vis stress. For eksempel, at markedet for commercial paper kortfristede lån, som virksomheder bruger til at finansiere sig selv, blev mindre gunstige. Dette var ikke nær så slemt som under den finansielle krise, men folk vil holde øje med dette for at se, om vilkår forringes.

"Årsagen til alt dette var mærkning ned af vækstforventninger," siger Barry Knapp, strateg hos Barclays Capital. "Det har forvandlet til en gigantisk global vækst recession bekymring."

Den børsdag åbnede ildevarslende i USA, efter skarpe dråber af lagre i Asien og i Europa. Den Europæiske Centralbank forsøgte at berolige investorerne ved at intervenere aggressivt på obligationsmarkederne med særlige foranstaltninger for at hjælpe med at støtte økonomisk plagede Spanien og Italien, for lidt held.

På gulvet af New York Stock Exchange, Doreen Mogavero, en erhvervsdrivende for Mogavero bemærkede Lee & Company, at andre erhvervsdrivende havde aflyst ferie i forventning om en vild dag. Ekstra personale var på pligt til at sørge for edb-systemer fungerede korrekt som volumen steg.

Udvekslingen behandlet et rekordstort 390 millioner ordrer i den første time af handel, fortrænge den sidste post i maj 2010. Alt i alt 18 milliarder aksjer handler om nationens aktiemarkedet, den mest aktive dag i et år.

Mange investorer - brændt af den ubarmhjertige nedgang i bestandene i månederne efter, i 2008 finansielle sammenbrud - synes tilbøjelige til at sælge stedet for at vente. "Det er den psykologiske effekt, at jeg er bekymret med hensyn til tilliden på markedet," siger Ms Mogavero.

I kraft af aktiemarkedet sell-off, der er accelereret i løbet af de sidste to uger - det bredere S & P 500-aktieindeks har tabt 16,8 procent siden juli 22 - er at skabe den voksende følelse af, at økonomien kan nærmer sig en double-dip recession som alle fra forbrugerne til virksomhederne skære ned.

Det største fald var i bankaktier. Bank of America faldt 20 procent. Citigroup faldt 16 procent. Morgan Stanley faldt 14 procent. JPMorgan faldt 9 procent. Og Goldman Sachs faldt 6 pct.

Det franske aktiemarked samt det tyske marked er officielt i Bear marked område. Det tyske indeks, DAX, der faldt 5 procent mandag, har mistet 21 procent af sin værdi siden den seneste peak den 2. maj. Det afspejler investorernes frygt for, at Den Europæiske Centralbanks ekstraordinære obligations køber kunne vikle selv Tyskland i euroområdets gældsproblemer.

I USA kom der sælger fra både gik i panik enkeltpersoner og institutioner.

Hank Smith, chef investering officer på Haverford Investeringer i Pennsylvania, der tjener private og institutionelle investorer, sagde, at han var Fielding opkald fra kunder, der "er bange for er dette en gentagelse af 2008-2009 og skal jeg gå igennem det igen?" sagde han. "Men vi siger det grundlæggende er meget forskellige. Corporate America har fortresslike balancer. "

Alle 500 aktier i S & P 500-indekset var lavere ved udgangen af ​​dagen. Indekset lukkede 79,92 point, eller 6,66 procent, til 1,119.46.

Dow Jones lukkede under 11.000 for første gang i år, faldende 634,76 point, eller 5,55 procent til 10,809.85.

Da investorerne flygtede fra aktiemarkedet, og råvarer som olie faldt på frygt for en opbremsning, de søgte sikkerhed i guld, der steg sidste 1710 dollars en ounce.

Men måske det mest overraskende modtageren var USA finansministerier, hvor der på trods af nedjustering af den offentlige gæld, 10-årige renter faldt til 2,32 procent, fra 2,56 procent, og renten på den toårige statsgældsbevis var en rekord lav.

Præsident Obama sagde, at markederne fortsatte med at tro, De Forenede Stater kreditvurdering var AAA.

Warren E. Buffett, måske landets mest berømte privat investor, der også sagde, at han troede, at nedgradere var uberettiget.

"Hvis der var en firedobbelt A, ville jeg give det til USA," sagde han i et interview. "Vi vil altid betale obligationer - den eneste måde, vi vil ikke betale, er hvis trykpressen strimler et gear.

London Vold Hæver 2012 Olympic Bekymringer

Mindre end et år før London er vært for OL 2012, scener af uroligheder og plyndringer et par miles fra det største olympiske sitet har rejst bekymring om sikkerhed og politi for arrangementet.

Billeder af bygninger og biler i flammer broadcast hele verden kommer som hovedstad forbereder at iscenesætte spil for tredje gang.

Uroen begyndte lørdag aften i Tottenham-område nord for London efter en politi optagelse. Det spredes tættere på den olympiske komplekse mandag, da spredt volden brød ud i Hackney område af det østlige London.

"Man kan forestille sig, hvordan strækkes politiet ville være, hvis dette skulle ske under OL," siger Tony Travers, en kommunalreform ekspert ved London School of Economics. "Så jeg tror, ​​at dette vil skabe en rolig inden Rådhus og Home Office.

"Det er ikke så meget, at dette kan ske igen - usandsynlige - som, at det minder folk i afgift, mens De Olympiske Lege er i gang, er en anden stor begivenhed kommer til at være kompliceret."

Grupper af unge, mange iført hætter og masker, angreb butikker og vinduer i Hackney. Politi i kampuniform er blevet bombarderet med stykker af træ og andre objekter.

Regeringen siger mere end 200 mennesker var blevet anholdt og mere end to dusin opkrævet over tre dage af problemer. Politiet siger, at mindst 35 politifolk blev såret.

Hackney er en af ​​de fem bydele der omfatter den olympiske Park, et kvadrat kilometer websted, der vil være kernen i de spil, som starter 27 Juli 2012. Mandagens vold fandt sted omkring 4 miles fra parken.

Parken omfatter det olympiske stadion, som vil være vært for åbnings-og afslutningsceremonien og atletik konkurrence, samt banecyklingsbane, vandsport center, basketball arena, håndbold arena og de vigtigste presse-og broadcast-center.

Andre olympiske steder er placeret på forskellige steder omkring hovedstaden, herunder Hyde Park (triathlon), Horse Guards Parade (beachvolley), Wembley Stadium (fodbold) og Wimbledon (tennis). Der har ikke været vold i disse områder.

For borgerlige ledere og olympiske arrangører, blev volden en uvelkommen påmindelse om Londons volatilitet, mindre end to uger efter, at byen fejrede den etårige nedtælling til spil med stor fanfare.

Den Internationale Olympiske Komité sagde, at det havde tillid til britiske myndigheder.

"Sikkerhed ved De Olympiske Lege er en topprioritet for IOC," talsmand Mark Adams sagde. "Det er dog direkte varetages af de lokale myndigheder, som de kender bedst, hvad der er passende og forholdsmæssigt. Vi er overbeviste om de vil gøre et godt stykke arbejde på dette område."

LOCOG, London organisationskomitéen for De Olympiske Lege, afviste at kommentere den ulejlighed, i hvad der syntes at være et forsøg på at undgå enhver sammenkædning mellem vold og spil.

To politibiler og en dobbeltdækkerbus blev sat i brand lørdag blev butikker plyndret og flere bygninger langs Tottenham hovedgade - fem miles fra den olympiske Park - blev reduceret til ulmende skaller.

Uroen blev udløst af en politi-skydning, men nogle skylden arbejdsløshed, som er ufølsomme politiarbejde og opportunistiske plyndringer for den værste vold, byen har set i år.

Politi og politikere insisterede den lidelse var arbejdet af en kriminel mindretal og ikke et tegn på sociale spændinger eller sikkerhed bortfalder foran spil.

Storbritannien var allerede ved at forberede en massiv sikkerhedsoperation til OL, men de fleste af den opmærksomhed har været på truslen fra international terrorisme. Omkring 12.000 politifolk vil være på vagt hver dag af de spil, som har en sikkerhed budget på mindst 770 millioner dollars.

En dag efter London blev tildelt legene i 2005, selvmordsbombere angreb Londons transportnet og dræbte 52 mennesker. Den britiske regering har planer om for den nationale terror trussel til at være "alvorlig" under OL, hvilket betyder et forsøg på angreb er meget sandsynligt.

London:Dårlig politiarbejde, mislykkedes politikker, forudsigelig vold

(1) Editorial henkastet bemærker, at det er overraskende, at politiet regnskaber død Mark Duggan er vantro, fordi de tidligere Met konti "har vist sig at være upålidelige ... eller skal påfund" (8. august). Hvordan kan det være, at vi kan have en politistyrke, som ikke kan have tillid til at fortælle sandheden, og at denne situation er bare affærdiget af alle og enhver? Hvis parlamentsmedlemmer kan blive tvunget til at rydde op i gamle praksis, der er forbundet med parlamentariske udgifter, og hvis den kulørte presse kan være forpligtet til at ophøre med beskidte aktiviteter som telefon hacking, den næste store sten til at vende sig, er uden tvivl den politi, specifikt Met - og dens hyggelige forhold til IPCC og CPS, der uvægerligt ikke finde det i offentlighedens interesse at forfølge anklager mod politiet i selv de mest ekstreme tilfælde.




(2) Som forudsagt af Alexandra Topping (Hvor de nedskæringer falde, bander blomstre, 30. juli), har sommeren vold begyndt. Alt det behøvede var en gnist. Dette blev leveret af politiet skyde Mark Duggan. Hendes artiklen indeholdt en erklæring fra Kevin, en tidligere ungdomsmedarbejder, som sagde "nå unge i bander er svært, tidskrævende og ofte skræmmende". Da jeg blev spurgt som en ungdomsmedarbejder til at arbejde i nogle af Liverpools indre by synke boligkomplekser, hvor 1981-optøjer fandt sted, jeg indså, at hvis succesen skulle ske var det nødvendigt at arbejde med hele lokalsamfundet, og dermed street- valgt kvarteret voksen og ungdomsråd blev udviklet. Beboerne overtog kontrollen med deres kvarterer, omdanne dem til harmoniske samfund. Den effekt af ungdomsbander gradvist aftaget. Disse erfaringer er ikke blevet lært af regeringen.
Gaden optøjer vi nu oplever, er resultatet af ikke regeringens politik gennem årtier, der har tilladt dårlige betingelser for at gnave. Nu, med høj arbejdsløshed og nedskæringer i de offentlige udgifter, er de godser får lov til at rådne. Denne situation kan kun blive værre. Organiserede kvarteret samfund er i stand til at yde daglig støtte til alle beboere, herunder børn, hvis liv er blevet beskadiget.
Da jeg flyttede til Tottenham for 30 år siden, var det en faglært arbejder-klassen området. Den Thatcher recessionen i 80'erne slog til udstopning ud af det, som fabrik efter fabrik lukket. Thatchers politik blev videreført af Major, Blair og Brown, med lejlighedsvise stumper af plaster anvendes i form af statslige ordninger, hvor fattige områder bekæmpet hinanden for at få midler til at levere tjenesteydelser, at rige områder fik fra højre. Arbejdsløsheden i dele af Tottenham er nu 18%. I samme bydelen Haringey - i Crouch End, Muswell Hill og Highgate - hvor huse koste millioner, er satsen 5%. Et mikrokosmos af den britiske i en London Borough. Thatcher vidste, hvad hendes politik ville gøre. En af hendes første handlinger var at øge politiets tal og løn. The Con Demokrater er så dumme de er at skære politiet numre. Velkommen til den lange, varme sommer.


(3) ppalled ved, hvad der skete lørdag aften - jeg mener det forudsigelige dæmonisering af eventuelt de venligste sted i London, mit hjem på 12 år. Den plyndring og brandstiftelse af bygninger blev forfærdelige og idiotiske handlinger, den vrede mod politiet desværre forudsigeligt efter de seneste og langvarige spændinger. Men dette medie gabble om et ramte samfund har ingen lighed med mit Tottenham. Jeg så de episoder, efter at have tilbragt en dejlig dag med et fællesskab af 200 kunstnere, en halv mil fra High Road.
Jeg tilbragte den næste dag på et fælles have fejrer livet af en meget savnet beboernes aktivist, tygge over, hvad vi kan gøre for at hjælpe i denne vanskelige tid. Og vi vil hjælpe. Det er det Tottenham, der fortjener hyldest - rig på sjæl og hjerte.


(4) Politi respons i Tottenham var for langsom, og i den studerendes protester, uforholdsmæssig stærk; i Storbritannien Uncut besættelse af Fortnum er, vildledende, i News of the World optrævling, sandsynligvis korrupte. Det ser ud til, at, 182 år efter Robert Peels dannelsen af ​​den første moderne politistyrke, er det tid til at have en diskussion: hvad skal vi ønsker, at vores politistyrke til at gøre? Endnu vigtigere, hvad vi ønsker, at vores politistyrke til at være? Hvem skal det tjene? I stedet for på udkig efter en ny leder af Met, der er hårdt / blødt / gammeldags / ny-stil, måske er det nyttigt at overveje, var "moderne" politiarbejde noget, der var bedre egnet til det 19. og 20. århundrede, og hvis så, hvad er det vi vil, og har brug for i dag?


(5) Tottenhams opstand er en alvorlig advarsel til politiet, statslige og lokale myndigheder.
For det første har vores kollektive hukommelse ikke glemme historien om politiets drab - af Cynthia Jarrett der startede Broadwater Farm fightback mod politichikane under sus love i 1985, eller søm-up, der førte til fængslingen af ​​Winston Sillcott. Vi vil heller ikke glemme de år, Roger Sylvester familie gik igennem, ikke at få et svar på, hvorfor deres søn var blevet dræbt efter otte betjente sprang på ham uden for hans hus. Og David Lammy MP (Kommentar, den 8. oktober) bør ikke glemme, at alle de fredelige tiltag, der fandt sted for at få svar på Sylvester død - herunder 1.000 mennesker marcherer gennem Tottenham, med Stephen Lawrence far Neville i spidsen - har undladt at få en tilfredsstillende forklaring for hans død.
For det andet, gå gennem Tottenham på en given dag og de bliver stoppet af politiet, vil være unge sorte mænd. De har ikke glemme.
For det tredje, Tottenham er meget dårlige. Nedskæringerne er rammer os meget hårdt, og i særdeleshed, er der massearbejdsløshed blandt unge mennesker. Regeringens nedskæringer i ungdommen finansiering og uddannelse underholdsbidraget efterlade mange med lidt håb.
Tragedien er, at vores eget samfund bliver smidt i papirkurven for at gøre vores herskere sidde op og tage varsel - men de lytter?


PlusSizeGym.com Buy Now At www.sedo.com 
http://bit.ly/3JDEwVi

FoxSenate.com Buy Now At www.sedo.com https://bit.ly/3zzA0m4

FoxHollyWood.com Buy Now At www.sedo.com https://bit.ly/3QWnVyo



(6) Disse optøjer er endnu et eksempel på den afskyelige adfærd blandt unge i disse dage. Jeg foreslår, at vi straffer dem ved at fjerne alle deres privilegier - ungdomsklubber, fordele, college kurser, partiet. Måske, der vil lære 'em.